MARDİN / KIZILTEPE - Sıtkı Türkoğlu İlkokulu

Sıtkı Türkoğlu İlkokulu

KOÇHİSAR MAH. 304 SK. NO 28 KIZILTEPE / MARDİN
En Saygın ve En Çok Tercih Edilen Okul Olmak...
Misyon
Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısını dikkate alarak;katılımcı,yaratıcı,sağlıklı iletişim kurabilen,sorumluluk alabilen,kendisiyle ve toplumla barışık,öğrenmeye ihtiyaç duyan,öğrenme yollarını kavrayıp uygulayan,demokratik,insan haklarına saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Satranç İl Şampiyonasında İl İkinciliği(2015-2016) Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği İl Birinciliği(2015-2016) Özel Futbol Turnuvasında İlçe birinciliği (2019-2020)
Ulaşım
Okulumuz çarşı merkezine yaklaşık 5 dk lık mesafededir. Otogardan başlayan Ersoylu şehiriçi minibüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Koçhisar Mah. 304.Sokak No:20 Kızıltepe /MARDİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 22 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
Sınıflar arası Futbol Turnuvası Bireysel Satranç Turnuvası
Atık Kağıt Toplama Projesi Bir Sayfadır Demeyin e-kağıt Deneyin Projesi
Diğer Hususlar
Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında geçici olarak Sıtkı Türkoğlu ortaokulu binasında hizmet vermektedir.